Tandboksen.dk startede med tanken, om en mere bæredygtig fremtid. En verden med mindre plastik og med mere fokus på naturlige produkter. Vores mission er at sørge for organiske naturlige hverdagsprodukter, kommer ind i danskernes hjem. I stedet for plastik tandbørster, der bliver smidt ud her og der, så vil vi have genanvendelige bambus tandbørster ind i et hvert hjem. Derudover er alle vores produkter organiske, og passer også til dig der lever en helse livsstil.
Vores produkter er nøje udvalgte, og indeholder de mest naturlige produkter vi kunne finde. Vores tandtråd er lavet af korn, vores tandbørster af bambus og tandpastaen indeholder aloe vera og er organisk certificeret. Vores bambus er i øvrigt panda venlig. Det vil sige at pandaerne ikke spiser den slags bambus som vores tandbørster er lavet af. Vi sender vores tandboks, i en brevsprække venlig papæske. Vi bruger desuden træuld til at beskytte produkterne i boksene. Træulden kan genbruges eller bortskaffes ved kompostering eller afbrænding.

 

 

 

Da det at passe på miljøet er et af vores mærkesager, var det et naturligt valg for os at blive en del af ‘Miljøvenlig pakning’. Miljøvenlig pakning kæmper for at reducere forbruget af ressoucer der bliver brugt på at sende pakker.